Parabot Bumi

  • HadinEEon Auto Soap Dispenser 350ml/12Oz, IPX3 Waterproof

    HadinEEon Auto Soap Dispenser 350ml / 12Oz, IPX3 Waterproof

    • P DISPENSE SPEED】 dispenser sabun otomatis HadinEEon hadir dina desain gir unik kalayan pompa efisiensi tinggi anu direkayasa pikeun mikeun sabun sacara konsistén sareng gancang dina ngan 0,2 detik.
    • 【SENSING PRECISE】 Dispenser sinetron tanpa keuna ieu téknologi sensor sensor infra red PIR internal. Sensorna ngagaduhan zona pemicu anu pas pikeun aktivasina anu gancang, gancang-gancang.
    • 【350ML / 12OZ TOUCHLESS SOAP DISPENSER】 HadinEEon otomatis berbusa sabun dispenser henteu keuna sareng sacara efektif tiasa nyegah panyebaran baktéri. 
  • HadinEEon Stainless Steel Toaster 2 Slice, LED 7 Browning Levels, 4 Mu

    HadinEEon Steel Steel Toaster 2 Slice, LED 7 Browning Level, 4 Mu

    • Settings Setélan Roti Roti 7 sareng Indikator LED】 Kalayan péngkolan saderhana, kontrol warna anu tiasa diatur 7 leres-leres nampung karesep masing-masing tina lampu dugi ka coklat tua ogé garing. 
    • 【4 Buttons For Multiple Toasting Function】 alat keur manggang roti 2-potong nganggo 4 tombol kanggo fungsi Bagel, Defrost, Reheat sareng Batal.
    • 【1,5 "Slot Ekstra-Lebar sareng tuang Angkat Tinggi】 Slot roti bakar 1,5" dirancang pikeun nyocogkeun sababaraha rupa roti sareng irisan langkung kentel, sapertos Toast Perancis (Kandel & Ipis), Bagel, Muffins, Pancakes Beku sareng Pastry Roti bakar .
  • Hadineeon Stainless Steel Blender,10s Quick Blending, 3 Adjustable Spe – HadinEEon

    Hadineeon Stainless Steel Blénder, 10s Quick Blending, 3 Adjustable Spe - HadinEEon

    • 【10s Quick Blending & Powerful】 HadinEEon smoothie blender anu saé pikeun peminat smoothie anu henteu hoyong blénder ukuran pinuh. Kalayan kakuatan 300 watt, éta cekap kanggo smoothies, shakes, sareng saos.
    • 【3 Gancang Disaluyukeun & Cekap】 Campuran tunggal-servis hadir sareng 3 modél anu tiasa diatur. Mode ǀ relatif gancang-gancang pikeun nyampur kadaharan lemes sapertos kiwi, pisang, jst.
    • 【Portable for Travel】 Adun Pribadi HadinEEon hadir sareng dua cangkir campuran BPA gratis (10oz sareng 20oz) anu tiasa anjeun bawa nalika anjeun tiasa angkat ka gim, kantor sareng kelas.
  • The Best portable electric fruit mixer juicer-Wholesale – HadinEEon

    Pangalusna mixer buah listrik portél juicer-Grosir - HadinEEon

    • 【10s Quick Blending & Powerful】 HadinEEon smoothie blender anu saé pikeun peminat smoothie anu henteu hoyong blénder ukuran pinuh. Kalayan kakuatan 300 watt, éta cekap kanggo smoothies, shakes, sareng saos.
    • 【3 Gancang Disaluyukeun & Cekap】 Campuran tunggal-servis hadir sareng 3 modél anu tiasa diatur. Mode ǀ relatif gancang-gancang pikeun nyampur kadaharan lemes sapertos kiwi, pisang, jst.
    • 【Portable for Travel】 Adun Pribadi HadinEEon hadir sareng dua cangkir campuran BPA gratis (10oz sareng 20oz) anu tiasa anjeun bawa nalika anjeun tiasa angkat ka gim, kantor sareng kelas.
  • HadinEEon 2 Slice Toaster, Stainless Steel Toaster 1.5 Inches Extra Wide Slot

    HadinEEon 2 Nyiksikan alat keur manggang roti, alat keur manggang roti stainless steel 1,5 inci slot lega tambahan

    Tinjauan Tinjauan Spesifikasina Pedoman Pedaran Produk pikeun ngagunakeun roti bakar HadinEEon Step1 Pasang 2 potongan roti kana slot Step2 Tarik tuas angkat Step3 Saluyukeun tingkat coklat sareng pilih tombol fungsi Step4 Ngarasakeun roti haneut sareng garing sareng kulawarga anjeun Warming Rack Warming rak Rak pemanasan praktis Sanaos éta rak pemanasan saderhana, éta damel pagawéan anu hadé. Mangrupikeun desain novél pikeun ngalengkepan w ...
  • HadinEEon Automatic Contactless Soap Dispenser 11oz/330ml

    HadinEEon Dispenser Sabun Tanpa Kontak Otomatis 11oz / 330ml

    • 【Dispenser Sabun Bebas Sentuh】 Beda sareng dispenser sabun tradisional, kalayan téknologi sensor infra red infrared urang, dispenser sabun gratis leungeun pasti tiasa ngahubungi kontak sareng ngahémat anjeun seueur waktos sareng énergi; Produk anu langkung merenah pikeun tetep bersih sareng bébas tina kuman. 
    • 【Tepikeun sareng Swip Dispensing】 Kalayan téknologi detéksi gerak infra red panganyarna, dispenser sabun otomatis ieu tiasa ngadeteksi leungeun anjeun kirang ti 0,2 detik sacara praktis ngaleungitkeun kabutuhan ngantosan dispenser sabun anu henteu kaéra.
    • 【Kasaluyuan lega-】 Dispenser sabun cair otomatis ieu direkayasa sahingga tiasa dieusian deui ku sampo, deterjen cuci piring atanapi sabun cair anu sanés.
  • HadinEEon Automatic Soap Dispenser for Bathroom or Kitchen 350ml/12oz(

    Dispenser Sabun Otomatis HadinEEon pikeun Kamar Mandi atanapi Dapur 350ml / 12oz (

    • 0,2S Foaming Gancang & Dispensing: Kalayan gerak infra red anu pas sareng téknologi deteksi sensor PIR, HadinEEon otomatis ngabéréskeun sabun dispenser langkung sénsitip sahingga anjeun tiasa kéngingkeun sabun busa anu padet dina waktos 0,2 detik.
    • Up kanggo Pamakéan 3 Bulan: Kapasitas dispenser sabun otomatis HadinEEon nyaéta 350ml / 12oz, éta tiasa dianggo sahenteuna 3 bulan kanggo kulawarga tilu (3 kali / dinten). Janten teu kedah sering ngeusian deui dispenser.
    • IPX3 Waterproof & Leak-proof Base: Dispenser sabun tahan cai sareng anti kebocoran kalayan struktur dasarna anu anyar anu ngabantosan nyegah penetrasi cai, khususna di lokasi anu baseuh sapertos kamar mandi atanapi wastafel dapur.
  • HadinEEon Sous Vide IPX7 Waterproof 1000W Fast Heating and Quiet Opera

    HadinEEon Sous Vide IPX7 Waterproof 1000W Heating Gancang sareng Tenang Opera

    • 【Bawa Téhnik Kuliner Gourmet Ka Asak Bumi】 Sous vide hartosna "handapeun vakum" dina basa Perancis. Éta téhnik kuliner gourmet anu lami dianggo ku koki sadunya, tapi ayeuna tiasa diaksés ku tukang masak bumi.
    • 【Suhu Akurasi Tinggi sareng Kontrol Waktos】 Sirkul perendaman sous vide sacara sakaligus tiasa panas sareng medar cai, sareng tetep dina suhu anu tetep, éta cukup akurat pikeun ngahasilkeun tuangeun anu saé anu henteu anjeun tiasa ngahontal ku alat-alat masak anu sanés.
    • 【Sadayana Dina Push Of a Button】 Mesin Sous Vide cocog sareng seueur wadah, kantun masangkeun kompor kana pot naon waé, tambihan cai sareng atur temp na waktos, segelkeun tuangeun dina vakum, sareng beuleumkeun kana cai panas sababaraha jam, maka anjeun bakal kéngingkeun tuangeun anu pantes di réstoran.
  • HadinEEon Automatic Hand Sanitizer IPX4 Waterproof

    HadinEEon Otomatis Hand Sanitizer IPX4 Waterproof

    • [Desain Induksi Otomatis & Henteu aya Toél-touch] Kalayan sensor infra red cerdas internal, Dispenser Hand Hand Sanitizer Otomatis gancang ngadeteksi tangan anjeun dina waktos 3cm sareng otomatis nyemprot dina jarak 0.2-an tanpa anjeun kedah némpél dimana waé; 
    • [Desain Dipikir & Semprot Tepat] Dirancang kalayan nozel semprot 30 derajat tina nangtung, dispenser sanitizer panangan nyegah anjeun tina némpél alat bari sakaligus ngahémat anjeun seueur rohangan; 
    • [Operasi Satu Tombol & Siaga Lila-lila] Kantun masang 4 aki-aki AA énggal (Teu Kalebet) numutkeun polaritasna, eusian bak cair teras ketok tombol kakuatan; 
  • HadinEEon Touchless Foaming Soap Dispenser

    Dispenser Sabun Foam Tanpa HadinEEon Touchless

    Dispenser Sabun Tanpa Tutul: dispenser sabun busa otomatis HadinEEon dilengkepan sénsor infra merah, janten anjeun henteu kedah noél éta pikeun ngagunakeunana, anjeun ngan kedah nempatkeun leungeun anjeun caket sareng dispenser sabun otomatis bakal ngaleupaskeun sabun cair tanpa aya kontak sareng dispenser. Waterproof, Desain Bocor-Bukti: Dispenser sabun busa didamel tina plastik ABS sareng didamel waterproof sareng bocor-buktina, anu sacara efektif tiasa nyegah sabun atanapi cai tina ngarusak papan sirkuit, ...