HadinEEon Suhu Variabel Susu Frother, Mesin Cuci piring Aman Stainless

Pedaran pondok:

  • 【4 tingkat kadali suhu anu tiasa diatur】 Frother milk milk manaskeun susu sareng setting suhu (120 ° F, 140 ° F, 160 ° F, aduk tiris) pikeun raos.
  • Jug Kendi susu anu tiasa dicabut】 Kendi susu didamel tina stainless steel tibatan teflon non-stick coating. Éta asalna lengkep tina dasar anu ngajantenkeun beberesih tina unit angin ngahiliwir. 
  • 【Ngajalankeun rupa-rupa inuman frothy machine Mesin listrik tiasa nyeduh susu anu panas sareng anu tiis sareng coklat. 

Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Tinjauan

Spésifikasi


Kontrol suhu anu tiasa diatur

Gelas susu haneut langkung gampil tibatan kantos. Pencet saderhana tombol nyaéta naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun tékstur susu anu beunghar. Aya 4 modeu suhu sahingga anjeun tiasa mencét persis kumaha anjeun hoyong busa anjeun. Frother bakal teras mimitian frothing tur otomatis eureun nalika ngahontal suhu.


Multifungsi sareng asesoris buah

Asesoris ieu tiasa dirakit dina sababaraha cara pikeun ngahontal 4 fungsi anu béda. (Susu busa & pemanasan, Panaskeun susu, ngadamel susu coklat panas, susu tiis tina buih). Anjeun ogé tiasa tuang bahan kana kendi kana busa coklat atanapi jinis cairan sanés.


Téknologi drive magnét

Mesin pemanasan susu nganggo induksi magnét pikeun pemanasan gancang. Motor magnét ngirangan noise sareng geter sareng manaskeun magnét nyayogikeun busa anu langkung kandel.


Ngabersihan angin ngahiliwir

Kendi susu didamel tina stainless steel sapanjang éta aman pikeun mesin cuci piring. Teu aya bagian mékanis anu kedah hariwang ngeunaan beuleum dina édisi éléktronik anu rusak.


Kendi anu tiasa dipisahkeun (13,5 oz)

Kapasitas susu maksimal 13,5 oz sareng kapasitas foaming maksimal 6,7 oz. Pedalamanna sadayana baja sareng teu aya Teflon atanapi lapisan non-iteuk sanésna di mana waé bagian jero bagéan anu ngandung susu. Ieu bakal masihan kado anu hadé pikeun saha waé anu resep kopi dina kahirupan anjeun.


Nyayogikeun Aliran Cai anu Ajeg

Kalayan Téknologi Magnetodinamika anu kuat, susu susu ieu mastikeun kinerja anu stabil sareng daya tahan pikeun dianggo sapopoé. Frother susu HadinEEon dirancang pikeun ngajantenkeun unggal énjing énjing anu sampurna sareng pikaresepeun pikeun anjeun!

Émbaran Produk

Ukuranna 13,5oz
Warna Bodas / Beureum / Hideung
Diménsi Paket 4,53 x 4,53 x 8,27 inci
Beurat barang 3,8 pon
Pabrikan HadinEEon

  • Saméméhna:
  • Teras: